Kauniit arkut ja uurnat meiltä

Hautaustoimisto Olavi Moisio Oy:n tehtävänä on palvella asiakkaitaan surun kohdatessa lämmöllä ja myötäeläen. Kokonaisvaltaiseen hautauspalveluumme kuuluvat keskeisesti arkut ja uurnat, joita meillä on laaja valikoima. Omaiset voivat valita juuri heidän läheiselleen sopivan vaihtoehdon, joka kunnioittaa vainajan muistoa. Tuotteemme ovat laadukkaita, kotimaisia ja ekologisia.

Hautaustoimistomme käyttää ainoastaan puusta valmistettuja arkkuja; siten arkut soveltuvat sekä perinteiseen arkkuhautaukseen että tuhkaukseen. Arkut valmistetaan SHT-Tukku Oy:n tehtaalla Punkalaitumella. Mallistoomme kuuluvat perinteiset kangasverhoillut sekä puupintaiset arkut, joiden materiaaleina ovat honka, tammi ja tervaleppä.

Kauttamme on mahdollista saada arkku myös yksilöllisesti verhoiltuna. Katso koko mallisto tästä ≫

 

Uurnat viimeiselle matkalle

Meiltä saat myös uurnat tuhkausta varten. Suurin osa tuhkauurnista on myös SHT-Tukku Oy:n tuotantoa, mutta muutkin edustamamme valmistajat ovat kotimaisia. Uurnia on saatavana kankaalla verhoiltuna, puupintaisena ja keraamisena. Valikoimistamme löytyy useita eri malleja ja kaikki uurnat ovat maatuvia.

Katso koko mallisto tästä ≫