Arkku saattaa läheisesi viimeiselle matkalle

Kun surun hetki koittaa, saattaa arkku läheisesi viimeiselle matkalle. Arkku kannattaakin valita tarkkaan, sillä viimeisenä leposijana toimiva, kaunis ja ammattitaidolla valmistettu arkku onkin yksi hautajaisten keskeisimmistä osista. Samalla sen avulla kunnioitetaan sekä juhlistetaan edesmenneen läheisen elämää.

Kaunis arkku voidaan valita joko valmis mallistosta tai tilata yksilöllisesti verhoiltuna, omia toiveitanne kunnioittaen. Autamme myös mielellämme arkun valinnassa, joko puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös tulla käymään Tampereen keskustassa Stockmannia vastapäätä Tuomiokirkonkadulla sijaitsevassa toimistossamme, jossa voimme keskustella lisää arkun valinnasta tai muista hautajaisiin liittyvistä järjestelyistä. Tarjoamme käynnin ajaksi myös maksuttoman parkin P-Hämpin parkkiluolassa ja Stockmannin parkkihallissa.

Kauniit viimeistelyt kotimaisena käsityönä

Laaja arkku-valikoimamme sisältää puisia sekä verhoiltuja arkkuja. Kaikki arkut valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista, suurella lämmöllä ja ammattitaidolla.

Käytämme ainoastaan puusta ekologisesti valmistettuja arkkuja, jotta ne soveltuvat niin tuhkaukseen kuin myös perinteiseen arkkuhautaukseen. Laadukkaat, vastuullisesti valmistetut ja Avainlippu-merkityt arkut valmistaa SHT-Tukku Oy:n tehdas Punkalaitumella. Mallistoomme kuuluvat perinteiset kangasverhoilut sekä puupintaiset hauta-arkut, joiden pintamateriaaliksi voidaan valita kotimaisista puulajikkeista tammi, tervaleppä tai honka. Tarvittaessa saat meiltä myös uurnat tuhkausta varten.

Arkkujen hinnat

Arkkujen hinnat vaihtelevat riippuen valmistusmateriaaleista sekä toiveidenne mukaisista viimeistelyistä. Aluksi kannattaakin tutustua alla esiteltyihin palvelupaketteihin sekä vaihtoehtoisten arkkujen esimerkkihintoihin, jonka jälkeen voitte valita sopivan arkun joko suoraan niiden joukosta tai ottaa meihin yhteyttä, niin autamme teitä valinnan tekemisessä.

Kuljetushinnasto

Hautaustoimistomme käyttää Suomessa valmistettuja SHT-Tukun laadukkaita arkkuja, jotka kuljetamme Tampereen alueella 130 € ja Teiskossa 150 € hintaan. Muut lähialueet hinnoittelemme sopimuksen mukaan.

Palvelupaketit hautaukseen

Moision Hautaustoimisto palvelee asiakkaitaan surun kohdatessa lämmöllä ja kunnioittavasti myötäeläen. Tarjoamme kokonaisvaltaista hautauspalvelua, jonka puitteissa voimme helposti rakentaa läheisenne hautaamiseen tarvittavat palvelut sopivaksi kokonaisuudeksi – arkun, uurnan ja hautakiven lisäksi voimme halutessanne hoitaa myös perunkirjoitukset sekä toiveidenne mukaisesti toteutetut hautajaisjärjestelyt.

Katso koko mallisto tästä
Palvelupaketti1

Palvelukokonaisuus Lumia

Kokonaisuus sisältää kotimaisen arkun, uurnan, vainajan vaatetuksen ja arkkuun laiton sekä yhden kuljetuksen Tampereen alueella.

Hinta 580 € (sis.alv)

Palvelupaketti2

Palvelukokonaisuus Metsän Syli

Kokonaisuus sisältää kotimaisen arkun, uurnan, vainajan vaatetuksen ja arkkuun laiton sekä yhden kuljetuksen Tampereen alueella.

Hinta 630 € (sis.alv)

Palvelupaketti3

Palvelukokonaisuus Metsätähti

Kokonaisuus sisältää kotimaisen arkun, uurnan, vainajan vaatetuksen ja arkkuun laiton sekä yhden kuljetuksen Tampereen alueella.

Hinta 680 € (sis.alv)

Hintaesimerkkejä vaihtoehtoisista arkuista:

laskosarkku

Laskosarkku, puuvillakankaasta, valkoinen tai harmaa

Hinta 750 €

suomisarkku

Suomi-arkku, puuvillakankaasta

Hinta 800 €

viljaarkku

Vilja-arkku, pellavakankaasta

Hinta 990 €

runoarkku

Runo-arkku, pellavakankaasta

Hinta 990 €

taimiarkku

Taimi-arkku, Finlaysonin kuosilla ja pellavakankaalla

Hinta 1100 €

honkaekoarkku

Honka Eko-arkku, valkokuulto, punamulta, kelo tai natur

Hinta 1350 €

tervaleppaarkku

Tervaleppä-arkku, punertavaan vivahtava täyspuuarkku

Hinta 1530 €

suomi100arkku

Suomi 100-arkku, kiiltäväksi käsitelty mäntyarkku pellava-
sisustuksella

Hinta 1530 €

 

Hinnasto päivitetty 19.07.2021 alkaen ja on voimassa toistaiseksi.