Hautajaiset ja hautajaisjärjestelyt

Kauniit hautajaiset siunaavat läheisesi viimeiselle matkalle. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa aina yksilöllisesti, ehdottoman kiireettömästi, luotettavasti ja luottamuksellisesti. Kauttamme onnistuvat kaikki hautajaisjärjestelyt kuin myös kauniin siunaustilaisuuden tai muistotilaisuuden järjestäminen.

Tilaisuudet kaikille uskontokunnille

Kauttamme järjestyvät hautajaiset kaikille uskontokunnille ja väestörekisteriin kuuluville. Hoidamme myös uskonnottomat hautausjärjestelyt. Hautaustoimistomme sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, suoraan Stockmannia vastapäätä. Vieraillessasi toimistollamme saat myös ilmaisen parkin P-Hämpin parkkiluolasta tai Stockmannin parkkihallista.

Hautauspalvelut kattavat

arkut ja uurnat
• surusidonnat eli hautajaiskukat
• vainajan kuljetukset niin koti- kuin ulkomailla
• vainajan arkkuun pukemisen
• muisto- tai siunaustilaisuus ym. paikkavaraukset
• muistotilaisuuden tarjoilut
• kaiverrukset muistomerkkeihin sekä uudet hautamuistomerkit
• perunkirjoitus, joka on tehtävä 3 kk:n kuluessa kuolemasta
• hautauksen ennakkosopimukset
• hautajaisjärjestelyiden maksuton neuvonta

Esimerkkejä palveluhinnastosta

Arkut alkaen ​​​430 €
Uurnat alkaen​​​ 90 €
Esimerkkihinnat sisältävät alv:n.

 

Hautauksen ennakkosopimus

Kauttamme voit sopia hautajaisjärjestelyt jo ennakkoon tekemällä hautauksen ennakkosopimuksen. Hautauksen tultua ajankohtaiseksi, järjestämme kaiken ennakkosopimuksessa sovitulla tavalla. Ennakkosopimuksella voi sopia hautausjärjestelyistä pienimpiä yksityiskohtia myöten. Ennakkosopimus eroaa hautaustestamentista siten, että pankkiin ei avata erillistä tiliä tulevia hautausta varten. Henkilön kuoltua omainen / kuolinpesänhoitaja ottaa toimistoomme yhteyttä, niin asiat hoidetaan ennakkosopimuksessa sovitulla tavalla. Hautauskulut laskutetaan vasta hautauksen jälkeen kuolinpesältä.

Siunaustilaisuus

Hautajaisten siunaustilaisuus ja sen järjestelyt voidaan hoitaa joko kauttamme tai suoraan seurakunnan hautausasiavirkailijoiden kanssa. Jos asiakas niin toivoo, voimme varata ja hoitaa hautajaisjärjestelyt kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta.

Olemme luoneet omaisille keskitetyn Omaispalvelu-järjestelmän, jonka tarkoitus on helpottaa tiedonkulkua ja hautajaisjärjestelyjä. Tämä palvelu on erinomainen niille läheisille, joita voi olla vaikea tavoittaa tai jotka asuvat kauempana.