Hautaustoimisto Kangasala

Palvelemme asiakkaita käytännön järjestelyissä myös puhelimitse 050 5554326 ja/tai sähköpostin moisionhautaustoimisto@gmail.com välityksellä.

Lähimmäisen menetys on aina valtavan iso asia. Suuren surun kohdatessa hautauksessa ja hautajaisten muissa järjestelyissä teitä auttaa pitkän kokemuksen omaava ja välittävin käsin palveleva Moision Hautaustoimisto — voimme auttaa teitä niin vainajan kuljetuksessa, sopivan muistomerkin valinnassa, siunaus- ja muistotilaisuuden järjestämisessä sekä kaikissa muissa hautajaisten käytännön järjestelyissä Kangasalla ja muilla lähialueilla.

Hautauspalvelu Kangasala – palvelua lämpimin ja välittävin käsin

Pitkät perinteet omaava hautausliikkeemme on palvellut asiakkaitaan luotettavasti ja luottamuksellisesti jo vuodesta 1951 lähtien. Meille on erityisen tärkeää, että kaikki asiakkaamme voivat asioida hautaustoimistolla ilman kiireen tuntua ja saada asiat sovittua juuri heille sopivimmalla tavalla. Ja vaikka emme voikaan helpottaa surua, voimme auttaa tarjoamalla luottamuksellista apua käytännön järjestelyiden hoitamiseen. Kauttamme onnistuvat sekä kaikkien uskontokuntien että uskonnottomien hautausten tarvittavat järjestelyt omien toiveidenne mukaan, aina kiireettömästi ja lempeästi palvellen.

Hautauspalvelun kokonaisuus on siis täysin sovittavissa yhdessä asiakkaan kanssa sekä mahdollisia vainajan omia toiveita noudattaen. Keskustelemme aina aluksi millaista apua tarvitaan ja millaisia erityistoiveita hautajaisjärjestelyiden osalta voisi mahdollisesti olla.

Arkut, hautakivet, perunkirjoitukset ja siunaustilaisuudet

Moision Hautaustoimisto tarjoaa Kangasalla kattavat hautauspalvelut sekä muisto- ja siunaustilaisuuksien järjestelyt. Näin ollen kauttamme onnistuvat muun muassa:

  • Arkut
  • Uurnat
  • Hautakivet (mukaan lukien kaiverrus, asennus, puhdistus ja siirrot)
  • Hautajaiskukat
  • Vainajan kuljetus (kotimaassa ja ulkomailla)
  • Muistotilaisuuden järjestäminen (mukaan lukien tarjoilut)
  • Siunaustilaisuuden järjestelyt
  • Maksuton neuvonta
  • Perunkirjoitukset

Ota yhteyttä tai tule käymään

Meihin voit ottaa yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse, tai tulemalla käymään toimistollamme. Näin ollen voimme jutella lisää siitä, mitä hautaustoimistolta toivotte ja mihin kaikkeen apuamme kaivataan. Halutessanne voitte varata tapaamisajan jo etukäteen ajanvarauksen kautta ja varmistaa, että olemme vain teidän käytettävissänne.

Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, Stockmannia vastapäätä. Tullessanne vierailemaan toimistollamme, tarjoamme 2h maksutonta parkkia P-Hämpin parkkiluolassa tai Stockmannin parkkihallissa. Maksamme kuluneen parkkiajan tapaamisemme päätteeksi.

Lisätietoa hautajaisten järjestämisestä Kangasalla

Lisätietoa haustauspalvelusta sekä hautajaisten järjestämisestä voit lukea hautajaisjärjestelyt -sivulta. Tarpeen tullen voimme myös hyödyntää järjestelyissä pitkäaikaisia hautausalan yhteistyökumppaneitamme. Lisäksi tarjoamme maksutonta neuvontaa, jonka puitteissa voimme yhdessä suunnitella, mitä asioita hautajaisten osalta tulisi järjestellä.

Käytössämme on myös Omaispalvelu, joka toimii omaisten sähköisenä muistiona. Sinne keräämme kaikki hautajaisjärjestelyihin liittyvät tiedot, yhteen ja samaan paikkaan. Palvelun avulla voit siis aina varmistaa, mitä olemme sopineet ja millaisella aikataululla sovitut asiat tapahtuvat.

Anna meidän auttaa

Läheisen menettäminen on aina erittäin vaikea paikka, mutta muistathan, että meihin voit tukeutua. Luottamuksellinen asiointi kanssamme on mutkatonta ja selkeää. Haluamme neuvomme ja jakaa tietojamme, jotka toivottavasti auttavat sinua läheisesi hautaan saattamisessa. Ota siis hautaustoimistoomme yhteyttä, kun kaipaat apua missä tahansa hautajaisiin liittyvissä järjestelyissä Kangasalla tai lähialueilla!

Ota yhteyttä