Hautaustoimisto Lempäälä

Palvelemme asiakkaita käytännön järjestelyissä myös puhelimitse 050 5554326 ja/tai sähköpostin moisionhautaustoimisto@gmail.com välityksellä.

Rakkaan läheisen poisnukkuminen on aina valtavan suuri menetys. Surun keskellä omaisilta ja läheisiltä vaaditaan myös hurjasti voimia, kun järjestettävänä on niin hautaus, kuin myös mahdollinen siunaus- ja muistotilaisuus sekä kaikki muut käytännön järjestelyt. Juuri näissä asioissa omaisille apuaan tarjoaa Lempäälän alueella toimiva Moision Hautaustoimisto.

Hautauspalvelu Lempäälä ja lähialueet

Kun etsit luotettavaa ja välittävää hautauspalvelua Lempäälästä, Moision Hautaustoimisto tarjoaa kattavaa sekä monipuolista hautauspalvelua kaikille uskontokunnille ja uskonnottomille. Palveluihimme lukeutuvat niin hautajaiskukat, kutsujen lähetykset sekä toiveidenne mukaisen muistomerkin, hautauksen, siunaustilaisuuden ja muistotilaisuuden järjestäminen. Omaamme hautausalalta useiden vuosikymmenten mittaisen ja kattavan kokemuksen, jonka vuoksi kaikki hautaustoimiston palvelut hoituvat meillä ammattitaidolla, lämmöllä ja luottamuksella. Haluamme myös tarjota kiireettömän ympäristön kanssamme asioimiseen, jotta voimme yhdessä ja ajan kanssa suunnitella rakkaalle läheisellesi sopivat hautajaiset.

Monipuoliset palvelut arkuista ja uurnista, hautakiviin sekä perunkirjoituksiin

Moision Hautaustoimisto tarjoaa Lempäälässä monipuolisia mahdollisuuksia hautajaisten järjestämiseen. Palveluihimme lukeutuvat muun muassa:

  • Arkut ja uurnat
  • Hautakivet, mukaan lukien kaiverruksen ja asennuksen, siirrot sekä puhdistukset
  • Hautajaiskukat
  • Vainajan kuljetus kotimaassa ja ulkomailla
  • Muistotilaisuuden järjestäminen, mukaan lukien tarjoilut
  • Siunaustilaisuuden järjestelyt
  • Maksuton neuvonta
  • Perunkirjoitukset

Lisätietoa palveluista sekä hautajaisten järjestämisestä pääset lukemaan hautajaisjärjestelyt -sivulta. Tarjoamme myös maksutonta neuvontaa, jonka puitteissa voimme yhdessä suunnitella tulevia hautajaisia. Omaamme myös pitkäaikaiset hautausalan yhteistyökumppanit, joita voimme tarvittaessa hyödyntää.

Omaispalvelu

Käytössämme on Omaispalvelu, joka toimii omaisten sähköisenä muistiona. Sinne keräämme kaikki hautajaisjärjestelyihin liittyvät tiedot, yhteen ja samaan paikkaan. Palvelun avulla voitkin aina varmistaa, mitä olemme sopineet ja millaisella aikataululla sovitut asiat tapahtuvat.

Hautajaiset toiveitanne noudattaen ja läheistänne kunnioittaen

Läheisen menettäminen on aina vaikea paikka, joten muista, että meihin voit aina tukeutua. Ja vaikka emme pysty surua poistamaan, pyrimme helpottamaan käytännön järjestelyiden tuomaa taakkaa surutyön keskellä. Näin ollen haluammekin hoitaa hautauksen ja hautajaisjärjestelyt mahdollisimman sujuvasti ja helposti. Hautauspalvelun kokonaisuus on täysin sovittavissa yhdessä omaisten kanssa ja mahdollisia vainajan omia toiveita noudattaen. Aluksi keskustelemme siitä, millaista apua kaipaatte ja kartoitamme millaisia erityistoiveita hautajaisjärjestelyiden osalta voisi toiveissa olla.

Meihin voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse, tai tulemalla käymään Tampereella sijaitsevalla toimistollamme. Ajan voit varata jo etukäteen, jotta meillä on varmasti mahdollisimman paljon aikaa asioiden läpikäymiseen.

Sähköinen ajanvarauspalvelu
Ota yhteyttä

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin

Moision Hautaustoimisto sijaitsee Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, Stockmannia vastapäätä. Kun tulet käymään meillä, maksamme sinulle käynnin lopuksi kuluneen parkkiajan P-Hämpin parkkiluolassa tai Stockmannin parkkihallissa.

Anna meidän auttaa

Luottamuksellinen asiointi kanssamme on aina mutkatonta ja selkeää. Haluamme neuvomme ja jakaa tietojamme, jotka toivottavasti auttavat sinua läheisesi hautaan saattamisessa. Ota siis hautaustoimistoomme yhteyttä, kun kaipaat apua missä tahansa hautajaisiin liittyvissä järjestelyissä Lempäälässä tai muilla lähialueilla!