Hautaustoimisto Nokia

Hautauspalvelua lämmöllä ja vuosikymmenten kokemuksella

– Vallitsevan poikkeustilan vuoksi, palvelemme asiakkaita käytännön järjestelyissä myös puhelimitse 050 5554326 ja/tai sähköpostin moisionhautaustoimisto@gmail.com välityksellä –

Moision Hautaustoimisto tarjoaa Nokialla ja Tampereen seudulla ammattitaitoista apua hautausjärjestelyissä surun kohdanneille omaisille. Suru voi useasti tehdä neuvottomaksi, jolloin voi olla vaikea suoriutua arkisistakin askareista, saati sitten hautaukseen liittyvistä asioiden hoitamisesta. Moision Hautaustoimistossa asiakkaat voivat asioida kiireettömästi, ystävällisen asiakaspalvelijan auttaessa järjestelyjen suunnittelussa.

Surun kohdatessa

Olemme hautausliike, joka on kokenut hautausalan toimija. Meillä on kokemuksen tuomaa herkkää ihmistuntemusta. Haluamme auttaa surun kohdanneita omaisia tekemällä hautausjärjestelyt mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi. Hautauspalvelun kokonaisuus täysin sovittavissa asiakkaan – ja mahdollisesti vainajan toiveiden mukaisesti.

Olemme tarjonneet hautauspalvelua jo vuodesta 1951. On turvallista kääntyä hautausliikkeen puoleen, jolla on pitkä kokemus ja ymmärrys siitä mitä poisnukkuneen omainen toivoo ja tarvitsee. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat voivansa asioida meillä ilman kiirettä ja saada asiat järjestettyä.

Helpota käytännön järjestelyitä

Surun keskellä ajatuskin hautajaisten järjestämisestä voi tuntua musertavalta ja ylivoimaiselta. Emme voi helpottaa surua, mutta vähintä mitä voimme tarjota on helpotusta käytännön järjestelyjen hoitamisessa. Keskustelemme aina asiakaskohtaisesti millaista apua tarvitaan, ja missä asioissa erityisesti voisimme olla avuksi. Varaamalla ajan tapaamiseen varmistat, että olemme vain teidän käytettävissänne.

Sähköiseen ajanvarauspalveluumme pääset kätevimmin tästä.

Kaikki järjestelyt hoituvat – arkku, hautakivi, perunkirjoitukset ja siunaustilaisuus

Moision Hautauspalvelu tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaisen asioiden hoitamisen ja meiltä saatkin muun muassa:

  • Kotimaiset, puiset arkut ja uurnat.
  • Hautakivet kaiverruksineen ja asennuksineen, myös siirrot ja puhdistukset.
  • Kauniit surusidonnat.
  • Vainajan kuljetukset kotimaassa ja ulkomailla.
  • Muistotilaisuuden järjestelyt, kuten tarjoilut.
  • Siunaustilaisuuden järjestelyt.
  • Perunkirjoitukset.

Lisätietoa palveluistamme löydät Hautajaisjärjestelyt -sivulta. Lisäksi tarjoamme maksutonta neuvontaa ja tarvittaessa voimme myös hyödyntää pitkäaikaisia hautausalan yhteistyökumppaneitamme.

Omaispalvelu – omaisten muistio

Meillä on käytössä Omaispalvelu, joka on sähköinen omaisten muistio, johon keräämme hautajaisjärjestelyihin liittyvät tiedot yhteen ja samaan paikkaan. Omaispalvelusta voit aina tarkistaa mistä olemme sopineet ja mitä tapahtuu milloinkin.

Asiakkaille ilmainen pysäköinti – maksamme pysäköintimaksun puolestasi

Hautausliikkeemme sijaitsee helposti saavutettavasti Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, aivan Stockmannia vastapäätä. Asiakkaidemme käytössä on P-Hämpin parkkiluola sekä Stockmannin parkkihalli, joihin pysäköidessäsi maksamme 2h parkkiajan tapaamisemme päätteeksi.

Yksin ei tarvitse jaksaa, me autamme

Läheisen menettäminen on aina vaikea paikka. Surussa ei tahdo jaksaa suoriutua arjen pakollisista asioista, joskus pienimmistäkään. Ja ajatuskin hautajaisten järjestelystä voi tuntua mahdottomalta. Usein ei myöskään ole selvää mitä kaikkea järjestelyt vaativat. Mitä pitäisi muistaa, mistä aloittaa ja niin edelleen.

Meihin voit tukeutua. Kauttamme hoituvat kaikki hautauspalvelut uskontokuntaan katsomatta ja uskonnottomat, kaikille väestörekisteriin kuuluville. Kanssamme asiointi on mutkatonta ja selkeää, neuvomme, annamme tietoa, ja otamme hoitaaksemme niin paljon kuin mahdollista. Voit itse päättää mitä hautauspalvelukokonaisuuteen kaipaat.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Moision hautaustoimistoon. Asiakkaitamme saapuu paljon Nokialta ja muualta Tampereen lähikunnista.