Hautaustoimisto Nokia

Hautauspalvelua Nokialla lämmöllä ja vuosikymmenten kokemuksella

Moision Hautaustoimisto tarjoaa Nokialla ja Tampereen seudulla ammattitaitoista apua hautausjärjestelyissä surun kohdanneille omaisille. Suru voi useasti tehdä neuvottomaksi, jolloin voi olla vaikea suoriutua arkisistakin askareista, saati sitten hautaukseen liittyvistä asioiden hoitamisesta. Moision Hautaustoimistossa asiakkaat voivat asioida kiireettömästi, ystävällisen asiakaspalvelijan auttaessa järjestelyjen suunnittelussa.

Ota yhteyttä soittamalla
Ota yhteyttä sähköpostilla
Sähköinen ajanvaraus

Surun kohdatessa

Olemme hautausliike, joka on kokenut hautausalan toimija. Samalla pitkä kokemuksemme on tuonut herkkää ihmistuntemusta, jonka lisäksi toimintamme perustuu välittävään ja luottamukselliseen tunnelmaan. Haluamme auttaa surun kohdanneita omaisia tekemällä hautausjärjestelyt mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi. Hautauspalvelun kokonaisuus on täysin sovittavissa asiakkaan – ja mahdollisesti myös vainajan – omien toiveiden mukaisesti.

Olemme tarjonneet hautauspalvelua jo vuodesta 1951. On turvallista kääntyä hautausliikkeen puoleen, jolla on pitkä kokemus ja ymmärrys siitä, mitä poisnukkuneen omainen toivoo ja tarvitsee. Meille on myös erittäin tärkeää, että asiakkaamme tuntevat voivansa asioida meillä ilman kiirettä ja saada asiat järjestettyä.

Helpota käytännön järjestelyitä

Surun keskellä ajatuskin hautajaisten järjestämisestä voi tuntua musertavalta ja ylivoimaiselta. Emme voi valitettavasti helpottaa surua, mutta vähintä mitä voimme tarjota, on helpotusta hautajaisten käytännön järjestelyjen hoitamisessa. Keskustelemme aina asiakaskohtaisesti millaista apua tarvitaan, ja missä asioissa erityisesti voisimme olla avuksi. Varaamalla ajan tapaamiseen varmistat, että olemme vain teidän käytettävissänne.

Sähköiseen ajanvarauspalveluumme pääset kätevimmin tästä

Kaikki järjestelyt hoituvat – arkku, hautakivi, perunkirjoitukset ja siunaustilaisuus

Moision Hautauspalvelu tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaisen asioiden hoitamisen ja meiltä saatkin muun muassa:

  • Kotimaiset, puiset arkut ja uurnat.
  • Hautakivet kaiverruksineen ja asennuksineen, myös siirrot ja puhdistukset.
  • Kauniit surusidonnat.
  • Vainajan kuljetukset kotimaassa ja ulkomailla.
  • Muistotilaisuuden järjestelyt, kuten tarjoilut.
  • Siunaustilaisuuden järjestelyt.
  • Perunkirjoitukset.

Lisätietoa palveluistamme löydät Hautajaisjärjestelyt -sivulta. Lisäksi tarjoamme maksutonta neuvontaa ja tarvittaessa voimme myös hyödyntää pitkäaikaisia hautausalan yhteistyökumppaneitamme.

Tutustu arkkuihin

Tutustu uurniin

Omaispalvelu – omaisten muistio

Käytössämme on Omaispalvelu, joka on sähköinen omaisten muistio, johon keräämme hautajaisjärjestelyihin liittyvät tiedot yhteen ja samaan paikkaan. Omaispalvelusta voit aina tarkistaa, mistä olemme sopineet ja mitä tapahtuu milloinkin.

Asiakkaille ilmainen pysäköinti – maksamme pysäköintimaksun puolestasi

Hautausliikkeemme sijaitsee helposti saavutettavasti Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, aivan Stockmannia vastapäätä. Asiakkaidemme käytössä on P-Hämpin parkkiluola sekä Stockmannin parkkihalli, joihin pysäköidessäsi maksamme 2h parkkiajan tapaamisemme päätteeksi.

Yksin ei tarvitse jaksaa, me autamme

Läheisen menettäminen on aina vaikea paikka. Surussa ei tahdo jaksaa suoriutua arjen pakollisista asioista, joskus pienimmistäkään. Ja ajatuskin hautajaisten järjestelystä voi tuntua mahdottomalta. Usein ei myöskään ole selvää mitä kaikkea järjestelyt vaativat. Mitä pitäisi muistaa, mistä aloittaa ja niin edelleen.

Luotettavana hautaustoimistona meihin voit kuitenkin tukeutua. Kauttamme hoituvat kaikki hautauspalvelut uskontokuntaan tai uskonnottomuuteen katsomatta, kaikille väestörekisteriin kuuluville. Kanssamme asiointi on mutkatonta ja selkeää, neuvomme, annamme tietoa, ja otamme hoitaaksemme niin paljon kuin mahdollista. Voit itse päättää mitä hautauspalvelukokonaisuuteen kaipaat.

Kun siis etsit välittävää hautaustoimistoa Nokialta, olet lämpimästi tervetullut Moision Hautaustoimistoon Tampereelle. Asiakkaitamme saapuu paljon Nokialta ja muista Tampereen lähikunnista.

Ota yhteyttä

Moision Hautaustoimisto Tampere