Hautaustoimisto Pirkkala

Yksilöllistä ja henkilökohtaista hautauspalvelua Pirkkalassa

Kun etsinnässä on luotettava ja monipuolisesti palveleva hautaustoimisto Pirkkalassa, ota yhteyttä Moision Hautaustoimistoon. Olemme välittävä ja luotettava hautausliike, jossa jokainen asiakas kohdataan kiireettömästi ja hienotunteisesti. Surun koittaessa toimimme omaisten apuna kaikissa hautaus- ja hautajaisjärjestelyissä, aina siunaus- ja muistotilaisuuden järjestämisestä perunkirjoitukseen saakka. Tarjoamme ystävällistä ja asiantuntevaa hautauspalvelua Pirkkalan, Nokian, Ylöjärven ja koko Tampereen alueella.

Ota yhteyttä soittamalla

Ota yhteyttä sähköpostilla

Varaa aika netistä

Apunasi ja tukenasi, lämmöllä ja välittäen

Surun keskellä hautajais- ja hautausjärjestelyt voivat tuntua raskailta hoitaa. Niiden kanssa ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin. Autamme ja olemme tukenasi järjestelyjen osalta kaikissa eri vaiheissa. Palvelemme aina kiireettömästi ja ystävällisesti, suruanne kunnioittaen. Näin järjestelyt tehdään rauhassa ja huolella, teitä omaisia tarkkaan kuunnellen sekä mahdolliset vainajan toiveet huomioiden.

Järjestelyt tarpeidesi mukaan

Hoidamme kokonaisvaltaisesti ja toiveidenne mukaisesti hautauksen sekä kaikki muut hautajaisjärjestelyt. Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • kotimaiset arkut ja uurnat
  • kaiverretut hautakivet sekä niiden asennus, siirto ja puhdistus
  • surusidonnat eli hautajaiskukat sekä kukkaseppeleet
  • vainajan kuljetus koti- ja ulkomailla
  • muistotilaisuuden järjestelyt
  • siunaustilaisuuden järjestelyt
  • perunkirjoitus
  • maksuton neuvonta

Lisätietoa palveluistamme löydät Hautajaisjärjestelyt -sivulta.

Tutustu arkkumalleihin

Tutustu uurnamalleihin

Omaispalvelu – muistio omaisten avuksi

Haluamme helpottaa omaisten tilannetta tekemällä hautaus- ja hautajaisjärjestelyistä mahdollisimman vaivattomia ja selkeitä. Käytössämme on Omaispalvelu, joka toimii omaisten sähköisenä muistiona. Siihen keräämme kaikki hautajaisjärjestelyihin liittyvät tiedot, jotta voit aina tarkistaa, mitä olemme sopineet järjestelyistä.

Hautausliike omaisten tukena jo vuodesta 1951

Hautausliikkeemme on kulkenut omaisten rinnalla jo vuodesta 1951. Vuosikymmenien kokemus hautauspalveluiden parissa on antanut meille ymmärrystä siitä, miten voimme parhaiten auttaa omaisia surun keskellä. Autamme pitämään huolen siitä, että hautaus- ja hautajaisjärjestelyt sujuvat toivomallasi tavalla. Alan asiantuntijoina neuvomme myös muiden asioiden hoidossa, kuten perunkirjoituksessa. Yksin ei tarvitse jaksaa, kuljemme mukanasi koko järjestelyiden ajan.

Varaa aika tapaamiseen – me autamme

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Moision Hautaustoimistoon. Hoidamme kaikki hautausjärjestelyt elämänkatsomuksesta ja uskontokunnasta riippumatta, kaikille väestörekisteriin kuuluville. Saavuitpa Pirkkalasta tai kauempaa, palvelemme sinua lämmöllä ja asiantuntemuksella.

Ota meihin yhteyttä, niin voimme jutella lisää toiveistasi ja tarpeistasi hautajaisjärjestelyihin liittyen. Voit myös varata ajan tapaamiseen ajanvarauksen kautta ja tulla rauhassa juttelemaan kanssamme. Hautausliikkeemme sijaitsee Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, aivan Stockmannia vastapäätä. Jos pysäköit lähimpiin pysäköintihalleihin, joko P-Hämpin parkkiluolaan tai Stockmannin parkkihalliin, maksamme 2 tunnin parkkiajan tapaamisemme päätteeksi.

Ota yhteyttä

Kun siis etsinnässä on luotettava hautaustoimisto Pirkkalassa tai muilla lähiseuduilla, ota meihin yhteyttä tai varaa aika suoraan maksuttomaan neuvontaan.

Ota yhteyttä

Moision Hautaustoimisto Tampere