Hautaustoimisto Tampere

– Vallitsevan poikkeustilan vuoksi, palvelemme asiakkaitamme käytännön järjestelyissä myös etänä puhelimitse 050 5554326 tai sähköpostitse moisionhautaustoimisto@gmail.com –

Rakkaan läheisen poisnukkuminen on aina valtavan suuri menetys. Surun keskellä omaisilta vaaditaan myös hurjasti voimia, kun järjestettävänä on niin hautaus, kuin myös mahdollinen siunaus- ja muistotilaisuus sekä muut käytännön järjestelyt. Usein ulkopuolinen apu onkin tervetullutta ja juuri siksi Moision Hautaustoimisto Tampereella alunperin perustettiin. Me kun olemme täällä myös sinun läheisesi hautausta varten.

Hautauspalvelu Tampere ja lähialueet – lämmöllä ja vuosikymmenten kokemuksella

Moision Hautaustoimisto tarjoaa Tampereella ja lähialueilla kattavat ja monipuoliset hautauspalvelut kaikille uskontokunnille sekä uskonnottomille. Aina hautauksesta, siunaus- tai muistotilaisuuden järjestämiseen ja hautajaiskukkien sekä kutsujen lähettämiseen. Omaamme alalta vuosikymmenten mittaisen kokemuksen,  jonka vuoksi kaikki hautaustoimistopalvelut hoituvat meillä lämmöllä ja luottamuksella. Kanssamme voit aina asioida kiireettömästi, jotta voimme yhdessä luoda juuri rakkaalle läheisellesi sopivimmat hautajaiset.

Takana pitkä kokemus

Olemme kokenut, hautauspalvelua jo vuodesta 1951 saakka tarjonnut hautausliike. Pitkä kokemuksemme onkin luonut hyvän kuvan siitä, mitä poisnukkuneen omainen hautaustoimistolta toivoo ja tarvitsee. Nämä arvot raamittavat joka päiväistä toimintaamme. Samalla meille on erityisen tärkeää, että kaikki asiakkaamme voivat asioida meillä ilman kiireen tuntua ja saada asiat sovittua juuri heille sopivimmalla tavalla. Ja vaikka emme voikaan helpottaa surua, voimme vähintään tarjota luottamuksellista apua kaikkien käytännön järjestelyjen hoitamisessa.

Näin ollen haluammekin auttaa suuren surun kohdanneiden läheisten ja omaisten elämää hoitamalla hautauksen sekä tarvittaessa muut hautajaisjärjestelyt mahdollisimman sujuvasti ja helposti. Hautauspalvelun kokonaisuus on täysin sovittavissa yhdessä asiakkaan kanssa sekä mahdollisia vainajan omia toiveita noudattaen. Keskustelemme aina aluksi millaista apua tarvitaan ja millaisia erityistoiveita hautajaisjärjestelyiden osalta voisi mahdollisesti olla. Ja kun varaat ajan tapaamiseen etukäteen, varmistut, että olemme vain teidän käytettävissänne.

Kirjaudu sähköiseen ajanvarauspalveluun

Monipuoliset palvelut arkuista ja uurnista, hautakiviin sekä perunkirjoituksiin

Tampereen hautauspalvelu tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet hautajaisten järjestämiseen, kuten muun muassa:

  • Arkut ja uurnat
  • Hautakivet, mukaan lukien kaiverruksen ja asennuksen, siirrot sekä puhdistukset
  • Hautajaiskukat
  • Vainajan kuljetus kotimaassa ja ulkomailla
  • Muistotilaisuuden järjestäminen, mukaan lukien tarjoilut
  • Siunaustilaisuuden järjestelyt
  • Maksuton neuvonta
  • Perunkirjoitukset

Lisätietoa palveluistamme sekä hautajaisten järjestämisestä voit lukea hautajaisjärjestelyt -sivulta. Tarjoamme myös maksutonta neuvontaa, jonka puitteissa voimme yhdessä suunnitella mitä asioita hautajaisten osalta tulisi järjestellä. Omaamme myös pitkäaikaiset hautausalan yhteistyökumppanit, joita voimme tarvittaessa hyödyntää.

Omaispalvelu

Käytössämme on Omaispalvelu, joka toimii omaisten sähköisenä muistiona. Sinne keräämme kaikki hautajaisjärjestelyihin liittyvät tiedot, yhteen ja samaan paikkaan. Palvelun avulla voitkin aina varmistaa, mitä olemme sopineet ja millaisella aikataululla sovitut asiat tapahtuvat.

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin

Moision Hautaustoimisto sijaitsee Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, Stockmannia vastapäätä. Kun tulet meillä käymään, maksamme sinulle käyntiin kuluneen parkkiajan P-Hämpin parkkiluolassa sekä Stockmannin parkkihallissa.

Anna meidän auttaa

Läheisen menettäminen on aina vaikea paikka, joten muista, että meihin voit aina tukeutua. Luottamuksellinen asiointi kanssamme on mutkatonta ja selkeää. Haluamme neuvomme ja jakaa tietojamme, jotka toivottavasti auttavat sinua läheisesi hautaan saattamisessa. Ota siis hautaustoimistoomme yhteyttä, kun kaipaat apua missä tahansa hautajaisiin liittyvissä järjestelyissä Tampereella tai lähialueilla!