Kauniit uurnat meiltä

Kaunis uurna tarjoaa läheisellesi viimeisen leposijan. Laaja uurnavalikoimamme kattaa useita eri värejä, malleja ja materiaaleja, joiden joukosta autamme sinua valitsemaan sopivimman uurnan omalle läheisesi.

Moision Hautaustoimiston tehtävänä on palvella asiakkaitaan surun kohdatessa lämmöllä ja myötäeläen. Kokonaisvaltaiseen hautauspalveluumme kuuluvat keskeisesti arkut ja uurnat, joita tarjoamme laajan valikoiman. Omaiset voivat valita juuri heidän läheiselleen sopivimman tuhka-uurna vaihtoehdon, joka kunnioittaa vainajan muistoa. Kaikki uurnat ovat laadukkaita ja ekologisia.

Tuhka-uurnat viimeiselle matkalle

Meiltä saat kauniit ja ajattomat uurnat tuhkausta varten. Suurin osa tuhkauurnista on Punkalaitumella sijaitsevan SHT-Tukku Oy:n tuotantoa, mutta osa tulee myös muilta valmistajilta. Uurnia on saatavana kankaalla verhoiltuna, puupintaisena sekä keraamisena. Valikoimistamme löytyy useita eri malleja, värejä sekä valmistusmateriaaleja. Kaikki uurnat ovat ekologisia sekä maatuvia.

Voitte myös tulla käymään hautaustoimistossamme Tampereen keskustassa Stockmannia vastapäätä Tuomiokirkonkadulla, jolloin voimme keskustella lisää uurnan valinnasta tai muista hautajaisjärjestelyistä. Käynnin ajaksi tarjoamme myös maksuttoman parkin Stockmannin parkkihallissa ja P-Hämpin parkkiluolassa.

Valmiiksi hinnoitellut palvelupaketit

Valmiiksi hinnoitellut palvelupaketit sisältävät hautajaisissa käytetyn arkun, uurnan tuhkausta varten sekä arkutuksen ja pukemisen. Arkkuina käytämme ainoastaan Suomessa tehtyjä SHT-Tukun arkkuja. Kuljetushinnastomme Tampereella 130 €, Teisko 150 € ja muut lähialueet sopimuksen mukaan.

Hintaesimerkkejä:

Palvelupaketti1

Palvelupaketti 1

Pakettiin kuuluu Suomessa valmistettu vanuarkku, vanu-uurna sekä vainajan arkutus ja vaatetus.

Hinta 500 € (sis.alv)

Palvelupaketti2

Palvelupaketti 2

Pakettiin kuuluu Suomessa valmistettu nauhoin verhoiltu puuarkku, vaneriuurna sekä vainajan arkutus ja vaatetus.

Hinta 400 € (sis.alv)

Palvelupaketti3

Palvelupaketti 3

Pakettiin kuuluu Suomessa valmistettu Baltic-arkku, suomalainen puumiehen uurna sekä vainajan arkutus
ja vaatetus.

Hinta 600 € (sis.alv)

Hinnasto päivitetty 20.12.2019 alkaen ja on voimassa toistaiseksi.