Hautaustoimisto Ylöjärvi

Hautauspalvelu Ylöjärvi ja muut lähialueet

Palvelemme asiakkaita käytännön järjestelyissä myös puhelimitse 050 5554326 ja/tai sähköpostin moisionhautaustoimisto@gmail.com välityksellä.

Palvelemme vuosikymmenten kokemuksella, lämpimin ja välittävin käsin

Kun suru saapuu, on turvallista kääntyä sellaisen hautausliikkeen puoleen, jolla on pitkä kokemus ja ymmärrys siitä, mitä poisnukkuneen omainen toivoo ja tarvitsee, jotta hautajaiset saadaan järjestettyä mahdollisimman sujuvasti. Moision Hautaustoimisto, Ylöjärven naapurissa Tampereella, on tällainen paikka.

Olemme tarjonneet hautauspalveluja jo vuodesta 1951 lähtien. Kaikki hautajaisjärjestelyt onnistuvat asiakkaan toiveiden mukaan kiireettömästi ja lempeästi palvellen. Tutustu sivuillamme toimintaamme tarkemmin, ja kurkkaa myös Omaispalveluun, johon keräämme kaikki hautajaisten järjestelyihin liittyvät tiedot kätevästi yhteen ja samaan paikkaan.

Varaa aika tapaamiseen – maksamme parkkimaksusi P-Hämpin tai Stockmannin parkkihalleissa

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan siitä, mitä hautajaisilta toivot ja mihin kaikkeen apua tarvitset. Voit myös varata kanssamme tapaamisen ajanvarauksen kautta, jolloin voimme istua rauhassa alas keskustelemaan järjestelyistä.

Sijaitsemme helposti saavutettavalla paikalla Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, Stockmannia vastapäätä. Lähimmät parkkipaikat ovat P-Hämpin parkkiluolassa sekä Stockmannin parkkihallissa, joihin pysäköidessäsi maksamme 2 h parkkiajan tapaamisemme päätteeksi.

Arkuista hautakiviin, perunkirjoituksiin ja siunaustilaisuuksiin

Palvelumme ovat kattavat. Meiltä, tai kauttamme saat muun muassa:

  • Kotimaiset, puiset arkut ja uurnat
  • Hautakivet kaiverruksineen ja asennuksineen, myös siirrot ja puhdistukset.
  • Kauniit surusidonnat.
  • Vainajan kuljetukset kotimaassa ja ulkomailla.
  • Muistotilaisuuden järjestelyt, kuten tarjoilut.
  • Siunaustilaisuuden järjestelyt.
  • Perunkirjoitukset.

Lue lisää Hautajaisjärjestelyt -osiosta, miten monilla tavoin pystymme palvelemaan. Tarjoamme aina maksuttoman neuvonnan. Meillä on hyvät, pitkäaikaiset hautausalan yhteistyökumppanit.

Yksin ei tarvitse jaksaa – me autamme

Läheisen menettäminen on aina vaikea paikka. Surussa ei tahdo jaksaa suoriutua arjen pakollisista asioista, joskus pienemmistäkään. Vain ajatuskin hautajaisista ja järjestelyiden aloittamisesta voi tuntua mahdottomalta tehtävältä, eikä kaikille ole aina ylipäätään selvää, mitä kaikkea järjestelyt vaativat; mitä pitäisi muistaa, mistä aloittaa ja niin edelleen.

Meihin voit tukeutua. Kauttamme hoituvat kaikki hautauspalvelut uskontokuntaan katsomatta, myös uskonnottomat sellaiset, kaikille väestörekisteriin kuuluville. Kanssamme asiointi on mutkatonta ja selkeää. Neuvomme, annamme tietoa ja otamme käsiimme halutessasi niin paljon järjestelyiden osalta kuin mahdollista. Voit itse päättää palvelun kokonaisuuden.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Moision Hautaustoimistoon! Ylöjärvi ja muu Tampereen kaupunkiseutu on aluetta, josta moni asiakas meille saapuu.